Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Filmek leírásai

Eredeti cím: New Ghoul At School
Magyar cím: Új rém a suliban
Online megjelenés: 2010. okóber 31.
DVD megjelenés: 2014. augusztus 19.
Hossz: 23 perc
DVD extrák: tíz webepizód
Leírás: Egy új diáklányra rettenetes megpróbáltatások várnak. Rémséges összefoglaló arról, hogy milyen borzalmakkal telt Frankie Stein első hete a Monster High-ban!
Online linkek: Magyarul | Angolul 

 

Eredeti cím: Fright on!
Magyar cím: A vészes vámpír-farkas viszály
Online megjelenés: 2011. október 30.
DVD megjelenés: 2014. július 1. - két film egyben
Hossz: 44 perc
DVD extrák: ---
Leírás: A Moster High iskola egyesül az Éjféli harang (vámpír iskola) és a Teliholdas mancs (farkasember iskola) iskolákkal. Az igazgatónő fogadóbizottságot alakít, akik nem mások mint a rémpompom-csapat tagjai. A meleg fogadtatás azonban nem talál viszonzásra.
Online linkek: Magyarul | Angolul
 

Eredeti cím: (Double Feature) Why Do Ghouls Fall In Love?
Magyar cím: Milyen rémes ez a szerelem 
Online megjelenés: 2012. február 12.
DVD megjelenés: 2013. február 5. - Double Feature / két DVD egyben
Hossz: 46 perc
DVD extrák: ---
Leírás: Valentín nap és Draculaura 1600. születésnapja vészesen közeledik. A szörnycsajok elhatározzák, hogy egy hatalmas bulit szerveznek a vámpír lánynak. Clawd Wolf a tökéletes ajándékot keresi szerelmének, miközben felbukkan Draculaura volt szerelme is a színen, Valentine..!
Online linkek: Magyarul | Angolul
 

Eredeti cím: Escape From Skull Shores
Magyar cím: Menekülés a koponyaszigetről
Online megjelenés: 2012. április 13.
DVD megjelenés: 2014. július 1. - két film egyben
Hossz: 46 perc
DVD extrák: ---
Leírás: Frankie, Ghoulia, Abbey, Draculaura, Cleo, Clawdeen, Lagoona és Gil elindulnak Lagoona szüleinek hajóján hogy meglátogathassák őket. De közben a Kraken megtámadja a csapatot, majd egy szörnyvadász menti ki őket, akivel ellátogatnak a koponya szigetre. Szerencsére Mr. Farnum megmenti őket, és meg ígéri a lányoknak, hogy elviszi őket a Nagy - Korall zátonyhoz. Farnum azonban a Koponya Szigetre viszi a szörnycsajokat, ahol furcsa dolgok történnek...
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: (Double Feature) Friday Night Frights
Magyar cím: Péntek esti frász
Online megjelenés: 2012. július 13.
DVD megjelenés: 2013. február 5. - Double Feature / két DVD egyben
Hossz: 47 perc
DVD extrák: ---
Leírás: Amikor a suli görkoris csapata nem tudja folytatni a versenyzést a Túlvilági Görkori™ Bajnokságon, FrankieStein™ és barátnői egyesítik erőiket, hogy visszaszerezzék az iskola címerét a Péntek esti frászban.
Online linkek: Magyarul | Angolul

 

Eredeti cím: Ghoul's Rule
Magyar cím: Légy szörnymagad
Online megjelenés: 2012. október 26.
DVD megjelenés: 2012. október 9.
Hossz: 71 perc
DVD extrák: három webepizód
Leírás: Hogy elkerüljék a lehetséges konfliktusokat, a Monster High növendékeinek évekig tilos volt előbújniuk szobáik rejtekéből Halloween éjszakáján. Frankie és barátai azonban rájönnek, hogy a Normik és a szörnyek egykor igazi barátok voltak és szerettek együtt lenni. A rémek ezért úgy döntenek, visszaforgatják az idő kerekét, és arra használják ezt az éjszakát, hogy különleges szörnyűségességüket ünnepeljék.
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: Scaris, City of Frights
Magyar cím: Scaris, a Paraváros
Online megjelenés: 2013. március 3.
DVD megjelenés: 2013. július 7.
Hossz: 44 perc + 15 perc extra jelenet
DVD extrák: From Fear to Eternity extra jelenet
Leírás: Amikor Clawdeen Wolf megkapja a lehetőséget, hogy egyenesen Madame Ghostier-től (Zsarolta Fenomén) tanuljon, a csajokkal azonnal összepakolják a csomagjaikat és repülőre szállnak, hogy eljussanak a gyönyörű Scaris-be. Clawdeen-nel két igazán tehetséges ellenféllel kell megmérkőznie a Madame kegyeiért, miközben Frankie-ék Rochelle Goyle barátját keresik, aki szőrén-szálán eltűnt. Titokzatos nyomokat fedeznek fel, amik az alagutak mélyére vezetnek..
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: 13 wishes
Magyar cím: 13 kívánság
Online megjelenés: 2013. október 8.
DVD megjelenés: 2013. október 8.
Hossz: 73 perc
DVD extrák: három webepizód
Leírás: Megkezdődött az új tanév a Monster High gimiben, Clawdeen Wolf kishúga pedig elhatározza, hogy idén ő lesz a legmenőbb a suliban. A népszerűségről szőtt álma hamarabb teljesül, mint azt bárki gondolta volna, amikor összetalálkozik egy dzsinnel, aki nemcsak 3, hanem 13 kívánságát is teljesíti! A szörnycsajok azonban gyorsan megtanulják, hogy óvatosan kell bánni a kívánságokkal, mert mindegyiknek van egy sötét oldala is, kisvártatva pedig feje tetejére áll a Monster High és fura diákseregének az élete. Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura és a többi szörnyen jó fazon mesésen hátborzongató utazásra indul a varázslámpa mélyére, hogy megmentsék a Monster High-t … miközben minden alkalmat megragadnak, hogy rém egyedi stílusukat is megvillantsák.
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: Frights, Camera, Action!
Magyar cím: Rémek, Kamera, Felvétel!
Online megjelenés: 2014. március 11.
DVD megjelenés: 2014. március 25.
Hossz: 74 perc
DVD extrák: három webepizód, extra jelenet
Leírás: Amikor Draculaurával elhitetik, hogy minden joga megvan a vámpírok trónjára, ő és barátai Transszilvániába utaznak a koronázási ceremóniára. Ott azonban kiderül, hogy a vámpírkirálynő személye még egyáltalán nem biztos. Először még meg kell keresni a Vámpírszívnek nevezett relikviát, ami majd felfedi a valódi vámpírkirálynő kilétét.
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: Freaky Fusion
Magyar cím: Őrült Kombináció
Online megjelenés: 2014. szeptember 16.
DVD megjelnés: 2014. szeptember 16.
Hossz: 73 perc
DVD extrák: ---
Leírás: Miközben Frankie Stein többet próbál megtudni szörnyszüleiről, a csajokkal visszarepülnek az időben a Monster High suli alapításának napjára. Itt ismerkednek meg Sparky-val (Lágyész), aki őrült tudós módjára akar életet teremteni. Sparky követi a lányokat a gyilkos időkapun át vissza a jelenbe, minek eredményeképpen kedvenc szereplőink fúzionálnak egymással. Együtt kell dolgozniuk az új hibrid társaikkal, hogy uralni tudják új testüket, és megvédeni az iskolát Sparky őrült teremtményétől.
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: Haunted
Magyar cím: Szellemlánc
Online megjelenés: 2015. március 10.
DVD megjelenés: 2015. március 25.
Hossz: 73 perc
DVD extrák: két webepizód
Leírás: Nézd meg, mi történik a Monster High™-os szörnyekkel, amikor dögös cuccaikban megjelennek az észbontó Szellemgimi falai között! Amikor a Monster High-os szörnyek egy nap Spectra Vondergeist™ után mennek, felfedeznek egy hátborzongató szellemvilágot, és benne a kísértetekkel teli sulit. Ám a rém szigorú Hazajáró igazgatónő nem fogadja tárt karokkal ezt az oltári diákfalkát, és haragja kifejezéseként egy félelmetes lánc fogságába ejti Spectrát, aki emiatt nem tud visszatérni a Monster High-ba. Itt az idő, hogy a tökéletesen tökéletlen barátok szellemalakjaikat felöltve társuk segítségére siessenek, mielőtt az örökre eltűnne.
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: Boo York, Boo York - A Monsterrific Musical!
Magyar cím: Boo York, Boo York - A hajmeresztő Musical!
Online megjelenés: 2015. szeptember 18.
DVD megjelenés: 2015. szeptember 29.
Hossz: 71 perc
DVD extrák: Ever After High special
Leírás: Amikor Cleo-t meghívják egy szörnyen divatos gálára, a mágikus üstökös visszatérésének alkalmából, szörnybarátnőit is magával viszi Boo York-ba. Azonban nem minden a városnézésről és szórakozásról szól, mert Nefera az üstökös erejét próbálja felhasználni, hogy tönkretegye Catty Noir karrierjét. Vajon a szörnycsajok és új városi barátaik rájönnek időben az üstökös titkára, hogy megmenthessék a sztárénekest?
Online linkek: Magyarul | Angolul

Eredeti cím: Great Scarrier Reef
Magyar cím: Rémséges mélység
Online megjelenés: 2016. február 12.
DVD megjelenés: 2016. március 14.
Hossz: 70 perc
DVD extrák: Ever After High special
Leírás: A szörnycsajok veszélyes vizekre eveznek, miután egy örvény elsodorja őket a Monster High-ból Lagoona otthonához, a Nagy-korallzátonyhoz. De ez csak a vízi kalandok kezdete! A lányok uszonyisztikusan halas formában térnek magukhoz, és Lagoonának szembe kell néznie gyerekkori elnyomójával... és a legnagyobb félelmével! Vajon tovább sodorják őket a hullámok, vagy felfedezik magukban az igaz bátorságot és megtalálják a szárazföldre visszavezető utat?
Online linkek: Magyarul | Angolul