Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Movie - Freaky Fusion

Miközben Frankie Stein többet próbál megtudni szörnyszüleiről, a csajokkal visszarepülnek az időben a Monster High suli alapításának napjára. Itt ismerkednek meg Sparky-val (Lágyész), aki őrült tudós módjára akar életet teremteni. Sparky követi a lányokat a gyilkos időkapun át vissza a jelenbe, minek eredményeképpen kedvenc szereplőink fúzionálnak egymással. Együtt kell dolgozniuk az új hibrid társaikkal, hogy uralni tudják új testüket, és megvédeni az iskolát Sparky őrült teremtményétől.