Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Movie - Skull Shores - Menekülés a koponyaszigetről

Frankie, Ghoulia, Abbey, Draculaura, Cleo, Clawdeen, Lagoona és Gil elindulnak Lagoona szüleinek hajóján hogy meglátogathassák őket. De közben a Kraken megtámadja a csapatot, majd egy szörnyvadász menti ki őket, akivel ellátogatnak a koponya szigetre. Szerencsére Mr. Farnum megmenti őket, és meg ígéri a lányoknak, hogy elviszi őket a Nagy - Korall zátonyhoz. Farnum azonban a Koponya Szigetre viszi a szörnycsajokat, ahol furcsa dolgok történnek...