Munkálatok
 

ElectrifiedMegjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Folyamatban

Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.
 

Welcome to mhMegjelenés: 2016. 08. 27.
Státusz: Kész

Régen a szörnyeknek bújkálniuk kellett, mert féltek, hogy veszélyt jelentek rájuk az emberek, ha megtudják a létezésüket. De Draculaura és barátnői olyan iskoláról álmodoztak, ahol mindenkit szívesen látnak, és olyan világról, ahol a szörnyek és az emberek együtt élhetnek. Elhatározták, miként álmukat valóra váltják, ezért egy kalandos út során körbeutazták a világot, hogy új diákokat toborozzanak. De még egy olyan csodálatos helyen is, mint a Monster High, akadnak drámai fordulatok...

 

 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

1 szabad hely | Feltételek

 

 
Információk

Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás: 2013. 08. 02.
Design: roxxstar (#31 - Zomby Gaga)
E-mail: @
Kódok: x x x
Online: 

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Feltételek

Ha szeretnél a partnereim közé tartozni, az alábbi feltételek elolvasása után a chatben tudod jelezni a kérelmedet. A meghívottak, illetve kedvenc oldalaim / barátok esetében a feltételeknek nem kell érvényesülnie.

Az elit csere feltételei

- Rendezett és átlátható kinézet
- Saját tartalom
- Ne legyen csomó minden regisztráltaknak
- Legalább 2 hónapja üzemeljen az oldal
- Aktív szerkesztő, havonta többszöri frissítés

Cserét csak abban az esetben vállalok, ha a lapom témáját megillető képpel teszel ki.

Cserék levétele

- Legalább 1 hónapja nem frissítettél és jelet sem adtál magadról
- Szünet vagy zárás van az oldaladra írva
- Nem találom magam a cserék között
- Nem tudom elérni a lapod napokon keresztül

Ha inaktív vagy, nem kötelességem tájékoztatni a levételről...