Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
10 dolog, amit nem tudtál Amanitáról

A Corpse Flower (hulla világ) rossz magja, Amanita Nightshade elmondja most Neked azt a 10 dolgot, amit eddig biztosan nem tudtál róla!

  1. Az én lenyűgőző Gloom and Bloom partim vendéglistájára felkerülni nem egyszerű feladat. Végtére is, az ünnepséget 1300 évente kell megrendezni, ami mindig az évszázad bulija!
  2. Soha nem sírok. A sírással elveszítem a nedvesség tartalmam és hervadni kezdek.
  3. Nemrégiben a Haunted House and Garden magazin címlapján pózoltam, ami az egyik kedvenc kiadványom.
  4. Nem utazom kísérettel. Jobban szeretem ha én vagyok az egyetlen virágzó egyéniség.
  5. Nincsenek tükreim. A szépségem rettentően zavarbaejtő, nem is tudnék máshova nézni magamon kívül, viszont így nem kések el az ijesztően fontos meghallgatásokról és félelmetes partikról.
  6. Azt gyanítom, hogy a fotósok képszerkesztő szoftvereket használnak, hogy rémisztő hibákat adjanak hozzá a fényképeimhez, mivel nekem egy sincs.
  7. Felejtsd el a Fountaing of Youth-ot (Fiatalság forrását)! Az egyiptomi sírok pora az én titkom az örök szépségre.
  8. Nincs szépséghibám. Én a szépség vagyok maga!
  9. Én vagyok a Gargoyles-to-Gargoyles játék örök uralkodója, még akkor is ha Cleo De Nile könyörög, hogy ez megváltozzon.
  10. A kedvenc üdülőhelyem a Great Scarrier Reef (Nagy-Korallzátony). Imádok a tengerparton napozni, és mindig legyen velem valaki aki felszolgálja nekem a hűsítő, szűrt forrásvizet.

Forrás: monsterhigh.com