Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Kiyomi Haunterly színei

"Mindig is egy csendes lélek voltam, de mégis könnyen kiismerhető. A Noppera-bo (arctalan szellem) lányaként nem tudom kifejezni az érzéseimet az arcomon, de az aktuális hangulatom a bőröm váltakozó színeiről kiolvasható. A bőröm színe folyamatosan változik, úgyhogy minden szörny tudomást szerez a kísérteties hangulatomról. Itt van egy puska, hogy segítsen eligazodni az én igen színes egyéniségemben:

  • Kék: A lelkem teljesen felvillanyozódik amikor kékre váltok, ezt előidézi amikor gyorsan átrepülök a plázán vagy kávézom a barátaimmal, Riverrel és Vandalával.
  • Lila: Ez az árnyalat akkor tör elő amikor zavarban érzem magam. Eléggé félénk vagyok, szóval ha bókokat kapok, vagy amikor egy aranyos szellem megjelenik, mint például Porter lilára váltok.
  • Narancssárga: Ha izgatott vagyok, vagy várom, hogy valami megvalósuljon, kísérteties narancssárgává változom.
  • Rózsaszín: Egy gyönyörű nap, egy félelmetesen jó zene vagy egy cuki kiskutya...minden ami boldoggá tesz, az azonnal rózsaszínné változtat.
  • Szürke: Ez a kísérteties árnyalat akkor jön elő, amikor aggódom valami miatt. Reméljük ez az állapot nem tart sokáig!"

Forrás: monsterhigh.com