Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Webepizódok - Hatodik évad

1. rész: Freak Du Chic Act 1. (Rém menőségek cirkusza - 1. felvonás)
A csajok barátnőre lelnek egy új jövevényként érkező, hórihorgas lány személyében, és elhatározzák, hogy minden testi adottságukat latba vetve igyekszenek életben tartani a művészeti oktatást a Monster High-ban.

Angol nyelven | Magyar nyelven

2. rész: Freak Du Chic Act 2. (Rém menőségek cirkusza - 2. felvonás)
Frankie és barátnői teljesen padlóra kerülnek, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy egy váratlan bökkenő minden valószínűség szerint dugába dönti majd a Rém menőségek cirkuszával kapcsolatos elképzeléseiket. A művészet örök, a művészképzés nem érhet véget… de sikerül-e megtartani az ennek érdekében bemutatni kívánt előadást?

Angol nyelven | Magyar nyelven

3. rész: Freak Du Chic Act 3. (Rém menőségek cirkusza - 3. felvonás)
Gooliope rámutat a csapatmunka jelentőségére, ezzel életet lehel a reményvesztett csajokba, és új lendületet ad a gyakorlásnak. Ha mégis sikerül megtartaniuk a Rém menőségek cirkuszának előadását, a művészeti oktatás mégsem szűnik majd meg a Monster High-ban!

Angol nyelven | Magyar nyelven

4. rész: From Fear to There Part 1. (Frásztörő felfedezés - 1. rész)
A cserediákprogram mindhárom résztvevőjének nyomós oka van arra, hogy útnak induljon a Monster High-ba.
 

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

5. rész: From Fear to There Part 2. (Frásztörő felfedezés - 2. rész)
Az újonnan megismert szörnylányok – Batsy Claro, Kjersti Trollson és Isi Dawndancer – sorra felismerik, hogy egészen más tartja majd végül a Monster High-ban őket, mint amiért eredetileg odazarándokoltak.

Angol nyelven | Magyar nyelven

6. rész: Decomposition Class (A tuti suli)
A Roti tanár úr által büntetésként kirótt fogalmazási feladat értelmében az osztály tagjainak részletesen indokolniuk kell, miért érzik otthonuknak a Monster High közösségét. Frankie-nak olyan mentőötlete támad, amely – remélhetőleg – az egész osztályt kiszabadítja majd a lassú enyészet fogságából.

Angol nyelven | Magyar nyelven