Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Webepizódok - Ötödik évad

1. rész: Casta Vote (Voksolj Castára!)
A Monster High diákjai leadják szavazatukat, hogy Halloween estéjén a Casta és a Ráolvasók sztárzenekar adjon koncertet.
 

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

2. rész: I Casta Spell On You! (Ráolvasás élőben)
Toralei mesterkedése tökéletes elterelő hadműveletnek bizonyul Casta lámpalázának leküzdésére a Casta és a Ráolvasók Monster High-beli halloweeni koncertjén.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

3. rész: Sayonara Draculaura! (Szálljon arra, Draculaura!)
Japán ultramodern nagyvárosai, lakóinak jellegzetes viselete és bölcs elmélkedésnek helyt adó közparkjai együttesen olyan ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolnak Draculaurára, hogy úgy dönt, Karmasimában fog eltölteni egy rémes félévet.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

4. rész: Lochness Lorna (Lorna, a tavi rém)
A csererémdiák program résztvevőjeként Bergenskóciából érkező Lorna McNessie akárcsak otthon, a Monster High-ban is minden alkalmat megragad arra, hogy kicsit „beleszépítsen” mások fotókompozícióiba.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

5. rész: Meet You In Monster Picchu (Ruccanj át Fantom Picchuba!)
Marisol Coxi is azon szerencsések közé tartozik, akik a Monster High-ban tölthetnek egy rémes félévet. Indulás előtt még arra is szakít egy kis időt, hogy bemutassa unokatestvérének, Abbey Bominable-nak szőlőfaluja legfontosabb látnivalóit.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

6. rész: Looks Gil-ty (Zöldszemű szörny)
A Spanyolcsizmában tölteni kívánt rémes félévre való készülődés közben Lagoonán úrrá lesz a féltékenység. Mintha Gil már most túl sok időt töltene együtt egy másik „édes” kis édesvízi csajszival!

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

7. rész: The Agony of D'Feet (Kishitű nagylábú)
A korábban a lábfeje mérete miatt elég sokat pironkodó Marisol Coxi emlékezteti a csajokat arra, hogy éktelen csúfságnak vélt adottságaink más szemében talán nem is tűnnek annyira visszataszítónak.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

8. rész: Gloom and Bloom, Part 1 (A romlás virágai bál - 1. rész)
A szörnylányok, és Gil, elhatározzák, hogy felvidítják Lorna McNessie-t, miután barátja az iKoporsó mobiljára küldött üzenetben szakít vele.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

9. rész: Gloom and Bloom, Part 2 (A romlás virágai bál - 2. rész)
Amikor Lagoona hazaér Spanyolcsizmából, arra toppan be, hogy Gil és Lorna együtt vannak a romlás virágai bálon. Majd nem sokára a Hullavirág kinyílik, és előbújik belőle Amanita Nightshade, Cleo de Nile régen eltűnt barátnője és ellensége.

Angol nyelven | Magyar nyelven
 

10. rész: Bad Tomb-mates (Kriptaszökevény)
Amanita Nightshade felfedi rémes múltbeli találkozását Cleo de Nile-lel, aki barátnője és ellensége egyben.

Angol nyelven | Magyar nyelven