Munkálatok
 

Welcome to mhMegjelenés: 2016.08.27.
Státusz: Kész

Régen a szörnyeknek bújkálniuk kellett, mert féltek, hogy veszélyt jelentek rájuk az emberek, ha megtudják a létezésüket. De Draculaura és barátnői olyan iskoláról álmodoztak, ahol mindenkit szívesen látnak, és olyan világról, ahol a szörnyek és az emberek együtt élhetnek. Elhatározták, miként álmukat valóra váltják, ezért egy kalandos út során körbeutazták a világot, hogy új diákokat toborozzanak. De még egy olyan csodálatos helyen is, mint a Monster High, akadnak drámai fordulatok...

 

Great scarrier reefMegjelenés: 2016. 03.14.
Státusz: Kész

A szörnycsajok veszélyes vizekre eveznek, miután egy örvény elsodorja őket a Monster High-ból Lagoona otthonához, a Nagy-korallzátonyhoz. De ez csak a vízi kalandok kezdete! A lányok uszonyisztikusan halas formában térnek magukhoz, és Lagoonának szembe kell néznie gyerekkori elnyomóival... és a legnagyobb félelmével! Vajon tovább sodorják őket a hullámok, vagy felfedezik magukban az igaz bátorságot és megtalálják a szárazföldre visszavezető utat?

 

 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 szabad hely | Feltételek

 

 
Információk

Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás: 2013. 08. 02.
Design: roxxstar (#31 - Zomby Gaga)
E-mail: @
Kódok: x x x
Online: 

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Az Év Honlapja verseny - 1. helyezés

2016. december 30.

December 27-én kihirdették az Év Honlapja verseny eredményeit és döbbenten olvastam, hogy 2016-ban a MonsterHighFansite nyerte el az I. helyet! Hihetetlenül köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt évek során támogatott az oldal létrehozásában és szerkesztésében - egy jó szóval vagy bármiféle segítséggel, tanáccsal. A versenyre több olyan weblap is jelentkezett, amit rendszeresen látogatok, és külön öröm számomra, hogy van, amelyik közülük a top 3-ban végzett vagy igen előkelő helyen szerepel!

A bejegyzés megírásával azért vártam pár napot, mert mindenképp szerettem volna csatolni a versenyhez kapcsolódó logót, amit a mai napon küldött el nekem a G-Portál, íme:

Szeretném megköszönni a zsűrinek, hogy méltónak találtak erre a címre, rettentően sokat jelent az elismerésük! Ami a részletes pontozást illeti, a teljes leírást nem teszem közzé, mert akkor a bejegyzés brutál hosszú lenne, ezért csak néhány dologra reagálnék:

Örömmel tölt el, hogy a zsűri mindhárom tagja maradéktalanul dicsérte a designt! A tartalmat illetően van mit bepótolnom, hiszen akadnak még üres menüpontok a lapon, erre próbálok nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben! A frissítéseket igyekszem kicsit változatosabbá tenni, bár ez persze függ az éppen megjelenő hírektől is.

Végezetül jöjjön a nyeremények sora és az összpontszám! A honlap új címének valószínűleg a monsterhighfansite.hu-t választom majd - ha lehetséges -, de persze a jelenlegi név is élni fog.

1. helyen végzett 87 ponttal, ezzel elnyerte a AZ ÉV HONLAPJA 2016 CÍMET, és övé a G-Portál Arany csomag:

1200 kredit + 1 év bannermentesítés + Gravírozott lap, az oldala nevével, címével és a versenyben elért helyezésével ellátva + aranyérem + MOMENTS ajándékcsomag + szerkesztő ajánlata + 'Az év G-Portálos honlapja' logó + ingyenes domain (.hu!) regisztráció és fenntartás 2 évig

Címkék: oldal év honlapja
Még nincs hozzászólás.