Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Az Év Honlapja verseny - 1. helyezés

2016. december 30.

December 27-én kihirdették az Év Honlapja verseny eredményeit és döbbenten olvastam, hogy 2016-ban a MonsterHighFansite nyerte el az I. helyet! Hihetetlenül köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt évek során támogatott az oldal létrehozásában és szerkesztésében - egy jó szóval vagy bármiféle segítséggel, tanáccsal. A versenyre több olyan weblap is jelentkezett, amit rendszeresen látogatok, és külön öröm számomra, hogy van, amelyik közülük a top 3-ban végzett vagy igen előkelő helyen szerepel!

A bejegyzés megírásával azért vártam pár napot, mert mindenképp szerettem volna csatolni a versenyhez kapcsolódó logót, amit a mai napon küldött el nekem a G-Portál, íme:

Szeretném megköszönni a zsűrinek, hogy méltónak találtak erre a címre, rettentően sokat jelent az elismerésük! Ami a részletes pontozást illeti, a teljes leírást nem teszem közzé, mert akkor a bejegyzés brutál hosszú lenne, ezért csak néhány dologra reagálnék:

Örömmel tölt el, hogy a zsűri mindhárom tagja maradéktalanul dicsérte a designt! A tartalmat illetően van mit bepótolnom, hiszen akadnak még üres menüpontok a lapon, erre próbálok nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben! A frissítéseket igyekszem kicsit változatosabbá tenni, bár ez persze függ az éppen megjelenő hírektől is.

Végezetül jöjjön a nyeremények sora és az összpontszám! A honlap új címének valószínűleg a monsterhighfansite.hu-t választom majd - ha lehetséges -, de persze a jelenlegi név is élni fog.

1. helyen végzett 87 ponttal, ezzel elnyerte a AZ ÉV HONLAPJA 2016 CÍMET, és övé a G-Portál Arany csomag:

1200 kredit + 1 év bannermentesítés + Gravírozott lap, az oldala nevével, címével és a versenyben elért helyezésével ellátva + aranyérem + MOMENTS ajándékcsomag + szerkesztő ajánlata + 'Az év G-Portálos honlapja' logó + ingyenes domain (.hu!) regisztráció és fenntartás 2 évig

Címkék: oldal év honlapja
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.