Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Ever After High Cupid

A Monster High iskola szerelmi tanácsadója, azaz C.A. Cupid új feladatot kapott az Ever After High-ban! Cupid már hónapok óta tagja a mesés középiskola diákseregének.

A Monster High-ból való távozása miatt Cupid egy nagyobb átalakuláson ment keresztül, az iskolához illő mesés külsőt kapott.
A szereplő a "lázadók" közé került, azaz nem követi az előre megírt sorsát, szeretné a saját maga alakítani a jövőjét. Titkos szerelme Dexter Charming, de mégis próbál segíteni neki összejönni Raven Queen-nel. Már több Ever After High - Cupid baba is megjelent, és a sikerre való tekintettel nálunk is megvásárolhatóak.

Az alábbi grafikák az átalakult Cupid-ot szemléltetik. Az első kép a kezdetleges koncepciós rajz, míg a jobb oldali a végleges változat. A "mesés" átalakulásnak köszönhetően Cupid hosszabb hajat, angyalszárnyakat, rózsaszín fodros ruhát és arany színű magassarkút visel.
Természetesen Cupid nem is lenne igazán "kupidó", ha a hozzá tartozó íjat és nyilait nem kapta volna meg a babához.

 

A hivatalos kártyákon a grafikája mellett az új biográfiája is megtalálható, amit lefordítottam magyar nyelvűre:

C. A. Cupid (Eros lánya)
Szülők története:
Nem vagyok tündérmese, én egy mítosz vagyok!
Szobatárs: Blondie Locks
/Lázadó/ ♡

♡ Titkos vágyam: "Miközben szeretem az embereket odavezetni ahhoz a "különleges személyhez", épp ideje lesz, hogy magamat is belevonjam egy arra érdemes szerelemre."
♡ Az én "Varázslatom": "Mindenki tudja, hogy a Cupido nyilam képes az embereket szerelembe ejteni, de az igazi varázslat, hogy segítsek az embereknek a szívükre hallgatni."
♡ Szerelem státusz: "Dexter Charming megdobogtatja a szívemet, de nagyon nehéz lesz bevallanom neki az igazi érzéseimet."
♡ "Pokoli" pillanatok: "Tökéletesen célzok a nyilaimmal. Úgyhogy ez nem jellemző rám."
♡ Kedvenc tantárgy: "Mitológia. Tudnunk kell, hogy honnan jöttünk ahhoz, hogy tudjuk merre tartuk."
♡ Legkevésbé kedvelt tantárgy: "Koronámítás. Már mondtam korábban, de elmondom mégegyszer - nem lehet mindent megoldani egy egyenlettel."
♡ Legeslegjobb barátok: "Apple White, Raven Queen, és mindenki akinek nyílt szíve van."

Szülinap: ♡ Február 14.
Horoszkóp: ♡ Vízöntő
Kedvenc étel: ♡ Muffinok egy nagy adag szeretettel készítve!
Idézet: ♡ Mindenki hozzászokott, hogy a kövesse a megírt sorsát, de nem tudják hogyan kövessék a szívüket. Itt vagyok, hogy ezt megváltoztassam!

Cupid "beköltözésének" epizódját Ti is megtekinthetitek a pillanatkép alatt angol nyelven, melynek címe "Here Comes Cupid".