Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Méretbeli változtatások

A készítők az első Monster High babákat egyforma magasságúra és testalkatúra álmodták meg, a kivitelezési testhosszuk kb. 28 cm a cipők sarkától függően.

Az Alap kiadású kollekció negyedik termékvonalában jelent meg az első nagyobb méretű baba, Nefera De Nile személyében. Nefera azon okból kifolyólag lett magasabb és felnőttesebb testű a többieknél, mivel idősebb az Monster High suli főszereplőinél.
A következő újítás Clawdeen kishugánál következett be: Howleen Wolf szintén a korából adódóan igényelt változtatást - hiszen még csak 14 éves -, ő ezáltal alacsonyabb mint a többi szereplő.

A Mattelnek a rajongói reakciókból ítélve kedveztek az újítások, hiszen a kezdetek óta több babát adtak ki különböző méretben, pl. Clawdia Wolf és BloodGood igazgatónő szintén felnőtt termetűek, míg Twyla az alacsony szereplők méretében készült el.

 

A 2014-es év is megannyi változtatást hozott magával. A Monster Exchange kollekcióban kiadott Marisol Coxi és Lorna McNessie szintén új méretekkel rendelkeznek, a különbség elsőként a nyakuknál volt felfedezhető. Habár Lornát Howleen méretű testben alkották meg, a nyaka jólval hosszabb társaiénál, némi plusz cm-t adva ezáltal a babábak. Marisol nyaka is hosszabb lett a Nefera méretű babákénál, viszont neki szörny mivoltához méltón (a Nagyláb lánya) a lábfejei is jóval hatalmasabbak az átlagnál. A nagyobb láb méretesebb cipőt is igényelt, így igazán egyedi szereplőről beszélhetünk az ő esetében.

 

2015-ben szó szerint monumentális újítást vezetett be készítő gárda. A designerek megalkották az első hatalmas méretű szereplőt Gooliope Jellington néven, aki 43 cm magas! Azt persze mondani sem kell, hogy a rajongók megvesztek ezért a jókora babáért, nem is kellett sokat várnunk a további megjelenésekre. Gooliope nagyságát felöltötték a főszereplők is, most már rengeteg fanatikus büszkélkedhet a 17 colos Clawdeen, Draculaura vagy Frankie babával is.

 

Egyes babák testi adottságai is megkövetelték a formabontó újításokat, ilyenek például Manny Taur vagy Finnegan Wake. A babák felsőteste jóval nagyobb, izmosabb a többi Monster High fiú babáénál, Manny ráadásképpen magasabb is a többi szörnysrácnál.

A gyűjtői kiadású Draculaura pedig nem csak minőségében és újszerű kiegészítőiben tér el a többi babától: pár centivel magasabb, felnőttesebb testben öntötték ki a megszokott Draculaura babákhoz képest.