Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Black Friday - Sweet 1600

Minden évben megjelenik egy ún. "Black Friday" kollekció, amely egy régebbi termékvonal újra kiadását jelenti. Ezek a babák kisebb változtatásokon esnek át, általában kevesebb kiegészítővel érkeznek, és a dobozaik részben új designt kapnak. Az eddigi Fekete Péntek kiadások feldolgozták a Sweet 1600, a Classroom Activities és Dawn of the Dance babákat. Az efféle újra kiadások igencsak kapóra jönnek azoknak, akik a korábbi babákat nem tudták megvenni valamilyen okból kifolyólag.

A bal oldalon az először megjelent babák hivatalos képei, míg a jobb oldalon az újra kiadottak fotói szerepelnek!

SWEET 1600 BABÁK (2011->2013)

Az újból megjelent babák nem tartalmazzák a régi verzióhoz járó kulcsokat, ajándék ruhákat és egyéb kis kiegészítőket a táskájukon kívül. Az új babák hajából kiszedték a csillogós szálakat, és habár a fotók eltérő sminkeket mutatnak, mégsem változtattak a matricákon.

Draculaura hajának alsó része egyszínű feketévé változott, a vámpírfogas táskáját pedig lecserélték egy műanyag szív alakúra, amit pink masnik díszítenek.

  

Frankie szövet anyagból készült villám alakú táskáját műanyag csavar alakúra cserélték, amit egy kék tükrös villám díszít. A cipője felemás (fekete és kék) színű lett, korábban csupán ellentétesen volt színezve.

 

Clawdeen haját kicsit megrövidítették és göndörebbé varázsolták mint eredetileg. A kék kesztyűjét világos lilára cserélték, a nadrágja az újnak fakóbb árnyalatú. Ő is műanyag táskát kapott, amelyet karmolás minták és csattok díszítenek.

 

CLASSROOM ACTIVITIES BABÁK (2011->2012)

 

DAWN OF THE DANCE BABÁK (2010 ÉS 2011 -> 2014)