Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Könyvek

MONSTER HIGH BOOK SERIES

Cím: Monster High (Rémparádé)
Megjelenés: 2011. szeptember 5.
Oldalak száma: 272
Író: Lisi Harisson
Melody Carver a jó levegő miatt költözik Salembe családjával. Hátrahagyja régi, ronda, tevepúpos orrát és asztmarohamait, és az új suliban végre ő is "jó csaj" lehet. Csak kár, hogy nagyon nem neki való ez a szerep. Ekkor azonban találkozik Jacksonnal, akinek, úgy tűnik, nem csak a külseje jön be - de lehet, hogy a srác sem az, akinek látszik… Frankie Stein egész életét Salemben töltötte. Mind a tizenöt napot. Most elindul, hogy meghódítsa a gimit és a pasikat, de az embereknek valamiért nem jön be igazán a csaj zöld bőre, sem a nyakán lévő csavarok, de még varratok sem. Frankie tehát elrejti Szörnyű titkát és megpróbál beilleszkedni a "normik" világába - és ezzel nincs is egyedül… Melody és Frankie tudják, hogy a fura a menő. De vajon a gimiben a többiek elhiszik ezt nekik? Köszöntünk a Monster High-ban, ahol a csillogó felszín alatt még csillogóbb szörnyűségek rejlenek.

Cím: The Ghoul Next Door (A szomszéd szörnye mindig zöldebb)
Megjelenés: 2012. április 10.
Oldalak száma: 256
Író: Lisi Harisson
Cleo De Nile volt eddig a Merston High gimi szörnyei között a királynő. Most viszont mást sem hall, mint hogy "Frankie így", meg "Melody úgy"… Miért olyan nehéz manapság hűséges alattvalókat találni?! Frankie Stein egyszer már (szó szerint) elvesztette a fejét egy normi srác, Brett miatt. Megesküszik, hogy ilyen többé nem fordul elő, de amikor Brett kitalálja, hogyan segíthetne, hogy a szörnyek szabadon élhessenek, újra pattannak a szikrák (megint csak szó szerint). Melody Carver meg akarja akadályozni, hogy a barátja, Jackson Szörnyű titka kitudódjon. Csakhogy normiként nem könnyű beilleszkednie a szörnyek világába, és Cleo sem könnyíti meg a dolgát. Pedig több bennük a közös, mint gondolták volna… A fura még mindig menő, ezt mindenki meglátja majd. De lehet, hogy éppen ez a baj… Köszöntünk újra a Monster High-ban, ahol a csillogó felszín alatt még csillogóbb szörnyűségek rejlenek.

Cím: Where There's a Wolf, There's a Way (Szörnytudatos farkaslány)
Megjelenés: 2012. október 2.
Oldalak száma: 272
Író: Lisi Harisson
Clawdeen Wolfot - Soha nem hagyták érvényesülni. Otthon a féltő falka, a suliban a szörny barátnői szorították háttérbe. A szülinapi bulija végre csak róla szólt volna, ám most még erről is le kell mondania. De ha egy farkas egyszer üvölteni kezd... Melody Carver - Visszanyerte a hangját, de elvesztett minden mást: a barátait, a szerelmét, és talán a családját is. Ha mások sorsát tudja irányítani, a sajátját miért nem? Két csaj keresi a helyét a világban. Még akkor is, ha ez a világnak nem tetszik.

Cím: Back and Deader Then Ever (Beteljesülő rémálmok)
Megjelenés: 2013. május 14.
Oldalak száma: 256
Író: Lisi Harisson
Draculaura végre gondtalanul mosolyoghat, senkit nem zavar már, ha kivillannak a szemfogai. A normik megtanulták elfogadni a RAD-okat. A lány apjának további tervei is vannak, de Draculaura nem hagyhatja, hogy kárba vesszen minden, amiért olyan sokat küzdöttek. Melody Carver rátalált a hangjára, de azt még nem tudja, hol használhatná azt. Ahhoz, hogy valóra váltsa éneklésről szőtt álmait, lehet, hogy túl sok mindent fel kell adnia. 
A két csajnak kezébe kell vennie sorsa irányítását. Még akkor is, ha nem tudják biztosan, merre induljanak.
Köszöntünk újra a Monster High-ban, ahol a csillogó felszín alatt még csillogóbb szörnyűségek rejlenek.

GHOULFRIENDS

Cím: Ghoulfriends Forever (Rémbarátnők - Szörnysusmus)
Megjelenés: 2012. szeptember 5.
Oldalak száma: 272
Író: Gitty Danesvhari
Monster High - Rémbarátnők egy vadonatúj könyvsorozat régi és új szörnykedvenceidről! A gimibe három új szörny érkezik. A talpraesett Venus, a mindig rendes Rochelle és a szeleburdi Robecca dolga egyáltalán nem könnyű: nem csak az őrült tudományok, a rémtartástan- és a testsorvasztásórákon kell helyt állniuk, de meg kell találniuk a helyüket a többi szörny között is. És ha ez még nem lenne elég, a gimiben egyszerre mindenki nagyon különösen kezd viselkedni. De mit tehet a három új diák a sok susmus ellen?

Cím: Ghoulfriends Just Want to Have Fun (Rémbarátnők - Kamugyanú)
Megjelenés: 2013. április 2.
Oldalak száma: 272
Író: Gitty Daneshvari
A rémbarátnők, Robecca, Rochelle és Venus az új tanévben már otthonosan mozognak a Monster High-ban, sőt a tanítás után is szorgosan dolgoznak: Rochelle trollokat nevel tisztaságra, Robecca a labirintuskoricsapatban hasít, Venus pedig egyre zöldebb. De közben sorra bukkannak fel a suliban a baljós előjelek. Új veszély leselkedik a gimire, vagy a fenyegető jelek diákcsínyek csupán? A három szörnycsaj gyanítja, ki áll mindezek mögött, de bizonyíték híján nem tehetnek semmit. Vagy mégis?

Cím: Who's that ghoulfriend?
Megjelenés: 2013. szeptember 10.
Oldalak száma: 272
Író: Gitty Daneshvari
A három szörnybarátnő, Robecca Steam, Venus McFlytrap és Rochelle Goyle, azon az ügyön dolgoznak, hogy megoldják az eltűnt igazgatónő rejtélyét! Elsőként a Monster High suli padlásán vizsgálódnak, ahol úgy tűnik, valaki a csipkés hálók között rejtőzik! Ki ő és mi a titka? A rémbarátnők hamarosan fény derítenek a kilétére, és egy ennél sokkal nagyobb dolgot is feltárnak, ami az egész hallgatóságot szervezet jövőjét veszélybe sodorja!
 

Cím: Ghoulfriends 'til the end
Megjelenés: 2014. április 8.
Oldalak száma: 256
Író: Gitty Daneshvari
A rémbarátnők új BFF-je, Wydowna Spider kész pókhálótlanítani a Monster High-t ért titokzatos fenyegetés ügyét. Az előző szörnygeneráció alapított egy titkos társaságot, ami úgy tűnik, az iskolát még a börtönnél is rosszabbá alakítja! De amikor Rochelle Goyle, Robecca Steam és Venus McFlytrap felfedez egy másik ősi szörnycsoportot... a diákelnök sorsa a kezükbe kerül!
 

Cím: The Ghoul-It-Yourself Book
Megjelenés: 2014. szeptember 2.
Oldalak száma: 240
Író: Gitty Daneshvari
Lógj együtt a szörnybarátnőiddel és ásd bele magad a Monster High diákjainak halhatatlanságába. Hozd magaddal ezt a naplót a Folyósóra, az Étkezdébe és a Plázába, és kerekedjetek felül a BFF-eddel a Hátborzongató Irodalom, Ijesztően-menő Versek, elragadóan haláli táncok, rémisztő divatok és egyebek felett! Plusz, Rochelle megosztja a félelmetes kedvenc szabályait az áhított Vízköpő Etikai Kódexből.

Utána olvasd el Gitty Daneshvari exkluzív rövid törénetét! A rémbarátnők új nyomokra lelnek, amik Robecca édesapjához, az őrült tudóshoz, Hexiciah Steamhez kötődnek! Robecca végre szemtől-szemben is találkozhat az édesapjával?

Monster High Diaries

Cím: Monster High Diaries: Draculaura and the New Stepmomster
Megjelenés: 2015. augusztus 4.
Oldalak száma: 160
Író: Nessi Monstrata
Draculaura a szörnybarátnőit egy különleges utazásra viszi Transylvania-ba, az édesapja esküvőjére! Dracula új feleséggel büszkélkedik, Draculaura pedig új mostohát kap. Olvasd el kalandos utazásukat az új Monster High könyvsorozat ezen fejezetében.

 

Cím: Monster High Diaries: Frankie Stein and the New Ghoul At School
Megjelenés: 2015. november 3.
Oldalak száma: 160
Író: Nessi Monstrata
Új szörnylány érkezik a Monster High-ba, név szerint Isi Dawndancer, és Frankie Stein önként felajánlja, hogy körbevezeti az iskolában - elvégre, ő már csak tudja, milyen érzés új tanulónak lenni! Isi rémisztően kedves, ezért Frankie nagyon izgul, hogy a segítségére legyen... még akkor is, ha látszólag Frankie új kisállata jobban kedveli őt nála. De amikor úgy tűnik, hogy a BFF-je is inkább az új lányt kedveli jobban, Frankie egyre magányosabbnak és összezavarodva érzi magát. Mit tehet ilyen esetben egy szörny?

Cím: Monster High Diaries: Lagoona Blue and the Big Sea Scarecation
Megjelenés: 2015. február 2.
Oldalak száma: 160
Író: Nessi Monstrata
Kedves Naplóm!
Annyira örülök, hogy végre itt a tavaszi szünet! Ebben az évben a családommal valami elképesztőt teszünk - tengeri körutazásra megyünk! Hajóval az óceánon, ahelyett, hogy benne úsznánk, ami igazán hatalmas változás számomra, de én mindig készen állok egy kalandra! Plusz, a hajózás rémisztően hangzik! Csak remélni tudom, hogy találok néhány új barátot az utam alatt, mivel elég nehéz lesz távol lennem a szörnycsajoktól egy teljes hétig!
Később drágáim,
Lagoona

Cím: Monster High Diaries: Clawdeen Wolf and the Freaky-Fabulous Fashion Show Media
Megjelenés: 2016. május 3.
Oldalak száma: 160
Író: Nessi Monstrata
Kedves Naplóm,
Mindenki tudja, hogy nem egy hétköznapi vérfarkaslány vagyok - sosem hátrálok meg egy kihívástól, és minden akadálynak nekifutok, ami az utamba kerül! Az utóbbi időben viszont nehezen birkózom meg a családtagjaimmal... rettentően sok van belőlük és állandóan zajonganak. Lesz egy félelmetes divatbemutatóm, de a családom annyit drámázik, hogy alig van időm a ruha terveimen dolgozni. Úgy érzem, ezerféle kell figyelnem. Mit tehetnék?

Cím: Monster High Diaries: Cleo De Nile and the Creeperific Mummy Makeover
Megjelenés: 2016. augusztus 2.
Oldalak száma: 160
Író: Nessi Monstrata
Kedves naplóm,
Szent Ré! Anyu hazajön! Egészen idáig egy sír fogságában töltötte a mindennapjait! Remélem, az emlékhely tele volt félelmetes ékszerekkel és műtárgyakkal. Egyébként, elképzelni sem tudom, hogy mik történtek ezelőtt édesanyámmal. Szervezek egy lenyűgöző üdvözlő partit a számára. Tudom, nehéz elhinni, de egy kicsit aggódom, hogy a buli elég káprázatos lesz-e az ízlésének. Ó, mit beszélek? Persze, hogy az lesz! Én vagyok a tökéletes szörny erre a feladatra!
Királyi üdvözletek,
Cleo

Monster Rescue (Reboot)

Cím: Monster Rescue: Operation Find Cleo!
Megjelenés: 2016. december 6.
Oldalak száma: 160
Író: Misty von Spooks
Ha hallottál már a Monster High-ról, akkor tudod, hogy ez a középiskola el van rejtve a Normi világ elől és hátborzongatóan menő szörnyek a diákjai. De hogyan kerültek oda ezek a rémek? Három szörnycsaj, Draculaura, Frankie Stein és Clawdeen Wolf közbenjárásával. Ez egy soha el nem mesélt történet arról, ahogy a szörnybarátnők kiszabadították az egyiptomi hercegnőt, Cleo De Nile-t. Ebben az emlékezetes kalandban a lányok szembeszállnak haragos múmiákkal és óriási skorpiók elől menekülnek, de még ennél is több vár rád a félelmetes mentőexpedíciójuk során, amit azért indítottak, hogy Cleo-t a Monster High-ba csábítsák.

Cím: Monster Rescue: Go Get Lagoona!
Megjelenés: 2017. április 11.
Oldalak száma: 160
Író: Misty von Spooks
Draculaura, Frankie Stein, Clawdeen Wolf és Cleo De Nile nem győzik kivárni, hogy újabb szörnynek biztosítsanak otthont a félelmetes Monster High-ban! A következő rémisztő mentőakciójuk a Nagy-korallzátonyhoz vezet, hogy megtalálják a fantasztikus szörfös tengeri szörnyet, Lagoona Blue-t. De amikor egy trópusi vihar csap le rájuk az ausztrál sivatagban, tenger alatti küldetésük hajótörést szenved! Vajon a szörnylányoknak sikerül közösen megtalálniuk Lagoonát és rá lelniük a hazavezető útra?

Egyéb fontos könyvek, képregények

  • Hopes And Screams: An Original Graphic Novel
  • I Only Have Eye for You: An Original Graphic Novel
  • Monster High Character Encyclopedia
  • Comic Collection Volume 1.