Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Állatkák

A Monster High főszereplői "egyedi" kisállatokkal büszkélkedhetnek, akik szintén fontos szerepet játszanak a suli életében. Az állatkák legtöbbször a katakombákban szeretnek elrejtőzni, és titokban segítik a gazdáiknak átvészelni a napot. Nagyon jó barátságban vannak Jane Boolittle-lel, aki ért a nyelvükön.

Az alkotók kezdetben minden szereplőnek megálmodtak egy különleges házi kedvencet, akik részletes biográfiával és szuper tulajdonságokkal rendelkeznek. Régen mindegyik új karakterekből készült első kiadású babához ajándékba jártak az állatkás figurák, de az utóbbi időben erre már nincs precedens. A legújabb szereplők közül nem mindenkinek van házi állata, vagy ha mégis rendelkeznek kis kedvenccel, már nem adják ki a babák mellé őket, és semmilyen információt nem is közölnek róluk a nevükön kívül.

Név: Watzit
Neme: hím
Gazdi: Frankie Stein
Kor: 10 napos
Kedvenc időtöltése: Apportírozás Frankie Stein-nel.
Kedvenc étele: kutya kekszek, tonhal, banán, macskamenta
Legjobb barátok: Count Fabulous és Crescent
Frankie Stein kisállatának főbb ismertetőjegyei az öltések, varrások, és a felemás színű szemei. Egy kiskutyára hajaz a külseje, viszont utálja ha kutyaként azonosítják, mivel ő egyediként megalkotott teremtmény: ugat akár a kutyák, dorombol mint a kiscicák, úgy tud úszni mint a halak, olyan jól mászik mint a majmok és olyan tüskékkel rendelkezik mint a sárkányok.

Név: Count Fabulous
Neme: hím
Gazdi: Draculaura
Kor: 1006 (éves?)
Kedvenc időtöltése: többnyire a lazulás
Kedvenc étele: molyok és szúnyogok
Legjobb barátok: Watzit és Crescent
Draculaura denevére könnyen felismerhető az édes rózsaszín ruhácskáiról és masnijáról, habár Count Fabulous inkább a fekete öltönyt részesíti előnyben. Nagyon kifinomult enyéniség és szeret a gazdija kedvében járni, ezért is viseli időközönként Draculaura kedvenc színét, a rózsaszínt. Nem eszik semmilyen zöldséget, bogarakra vadászik. Egyszer molyírtó került a szervezétbe és azonnal állatorvoshoz kellett őt vinni.

Név: Crescent
Neme: nőstény
Gazdi: Clawdeen Wolf
Kor: még kiscica
Kedvenc időtöltése: sok alvás
Kedvenc étele: tonhal steak
Legjobb barátok: Count Fabulous és Watzit
Crescent egy háztartásban él Cushion-nel és Rockseenával, de a személyiségéből adódóan ő az igazi falka vezér. Akárcsak Clawdeen, imádja a divatot, a kedvencei közé tartozik a strasszos, tüskés, csilingelő nyakörve. Legszembetűnőbb ismertetőjegye a lila szőre, a sárga szemei zöld pupillákkal és a szív alakú farka.

Név: Neptuna
Neme: nőstény
Gazdi: Lagoona Blue
Kor: 5 (éves?)
Kedvenc időtöltése: suliba járni Lagoonával, és megmártózni az iskolai medencében
Kedvenc étele: sushi
Legjobb barátok: Hissette és Perseus
Lagoona állatkáját mindenki azonnal felismeri gömb alakú akváriumáról - ami egyfajta retikülként is üzemel -, hiszen ennek köszönhetően tudja gazdija az iskolába is magával vinni. A rózsaszín piranha kitűnően úszik, a suli medencéjében szokott is Lagoonával edzeni. Amikor Lagoona a 13 kívánság rajzfilmben édesvízi szörnnyé változott, Neptuna is alkalmazkodott hozzá, így átalakultak a pikkelyei lila színűvé.

Név: Hissette
Neme: nőstény
Gazdi: Cleo De Nile
Kor: 2 (éves?)
Kedvenc időtöltése: napozni a királyi szikláján
Kedvenc étele: attól függ, hogy milyen hangulatban van
Legjobb barátok: Perseus és Neptuna
A királyi Hissette imád ékszereket és koronát viselni, a világoskék kobra szépségét páratlanul kiemelik a köves nyakláncok és gyűrűk. Mindig a jó meleg sziklákon ejtőzik, kifejezetten idegesíti ha át kell másznia egy hidegre.

Név: Sir Hoots A Lot
Neme: hím
Gazdi: Ghoulia Yelps
Kor: 4 (éves?)
Kedvenc időtöltése: imádja azokat az estéket, amikor telihold van
Kedvenc étele: rágcsálók
Legjobb barátok: Rhuen és Siver
Ghoulia babakék színű baglyának hatalmas fehér szemei és mellkasa van. Szereti a klasszikus stílust mind kinézetben, mind hozzáállásban. Nevét valószínűleg Sir Lancelot inspirálta.
 

Név: Perseus
Neme: hím
Gazdi: Deuce Gorgon
Kor: 16 szörny patkány években
Kedvenc időtöltése: Deuce-szal lógni a gördeszka pályán, vagy csak otthon lazulni
Kedvenc étele: sajt
Legjobb barátok: Hissette és Neptuna
Perseus az ókori görög hősről lett elnevezve, amire nagyon büszke, a legmenőbb patkánynak tartja magát a Monster High-ban. Különleges ismertetőjegye a kétágú farka, a piercingje, a narancssárga taréja és a fekete kesztyűje.

Név: Crossfade
Neme: hím
Gazdi: Jackson Jekyll / Holt Hyde
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Crossfade egy kaméleon, aki folyton váltogatja a színét, amikor Jacksonnal van zöld és sárga színű, míg Holttal piros, narancssárga és citromsárga. Holt szerint a legjobb kisállat, mivel nem zavarja amikor a gazdija átalakul, és szereti is a zenét.

Név: Rhuen
Neme: nőstény
Gazdi: Spectra Vondergeist
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: rábukkanni a Monster High titkos helyeire, ahol még senki nem járt.
Kedvenc étele: eléggé válogatós, de imádja a szellem rákból készült húsokat.
Legjobb barátok: Shiver és Sir Hoots A Lot
Spectra vadászmenyétje félig átlátszó és lila színű, mivel egy szellem állatka. Főbb ismertetője még a sötétlila színű pici masnija és a gyönyörű farkincája, amit mindig gondosan ápolgat. Elég csendes állat, csak akkor zajong, ha fel akarja magára hívni a figyelmet.

Név: Rockseena
Neme: nőstény
Gazdi: Clawd Wolf
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Clawd szürke vízköpő kutyájának szárnyai és piros szemei vannak. Egy háztartásban él Cushionnel és Crescenttel.

 

Név: Shiver
Neme: nőstény
Gazdi: Abbey Bominable
Kor: 4 (éves?)
Kedvenc időtöltése: szeret hógolyó harcokat vívni és barland rajzokat csodálni.
Kedvenc étele: Széna. Egyszerűen nem tud betelni vele, rengeteget falatozik.
Legjobb barátok: Rhuen és Sir Hoots A Lot
Shiver egy bolyhos, albínó bébi mammut. A Shiver trademark a legrégebben ismeretes név amit Monster High karakter visel, egészen pontosan 2004-ben hallhattuk először.

Név: Azura
Neme: nőstényként jegyzik több helyen is, de Nefera profiljában hímként említik
Gazdi: Nefera De Nile
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Nefera szkarabeusza gyönyörű arany és világoskék színben pompázik, plusszban apró kövek díszik a testét. Azura neve az azúr szóból származik, ami a kék egyik árnyalata és azonos Nefera hajszínével. Nefera egyszer azt nyilatkozta, hogy Azura hozza el neki a Napot.

Név: Sweet Fang
Neme: nőstény
Gazdi: Toralei
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Toralei kardfogú tigrisének zöld színű szeme és sötétbarna csíkjai vannak. Sweet Fang grafikáját a készítők felhasználták Finnegan Wake szellem párducához.
 

Név: Memphis "Daddy O" Longlegs
Neme: hím
Gazdi: Operetta
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Operetta lilás-szürke pókja Elvist felidéző haját piros fésűvel viseli, és egy piros nyakkendőt hord a mindennapokban. A webepizódokban látható még fekete öltönyben, kék keretes szemüveggel, fekete kesztyűkkel és piros tornacipőkkel is. A Memphis név azért is különleges, mivel Elvis Presly születési helyeként ismerhetjük. Operetta pókja volt az első kisállat, aki webepizódban szerepelt.

Név: Cushion
Neme: nőstény
Gazdi: Howleen Wolf
Kor: 3 (éves?)
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Howleen sünijének sötétszürke és narancssárga színű tüskéi vannak, és akárcsak gazdijának, a jobb füle lefelé hajlik. A karmai és a szeme rózsaszínű. Neve a Pinchusion szóból ered, ami tűpárnát jelent. Amikor a 13 kívánság rajzfilmben Howleen gonosz lesz, Cushion tüskéi rózsaszínűvé, a szemei kékké változnak.

Név: Roux
Neme: nőstény
Gazdi: Rochelle Goyle
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Roux egy monokróm, világosszürke vízköpő griffmadár. Szemei rózsaszínűek, akárcsak Rochelle Goyle-nak. Amióta kikelt a tojásból, azóta Rochelle kisállata. Érdekesség, hogy a Ghoulfriends könyvekben Roux hímként van emlegetve.

Név: Chewlian
Neme: hím
Gazdi: Venus McFlytrap
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Chewlian Venus Mcflytrap légycsapó állatkája hatalmas fogakkal és taréjként hordott leveleivel. Nagyon humoros a személyisége.

 

Név: Captain Penny
Neme: valószínűleg nőstény
Gazdi: Robecca Steam
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjob barátok: ?
Captain Penny egy mechanikus pingvin, akinek a szárnyaira nincs szüksége, mivel egy rakéta csomag van a hátára szerelve. Testén sok-sok csavar található, és egy pilótasapkát is hord.
 

Név: Dustin
Neme: hím
Gazdi: Twyla
Kor: ?
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: ?
Dustint Twyla adoptálta, akit a szellő véletlenül előtte fújt el. Dustin egy porcica nyuszi, aranyos gomb szemmel és rózsaszín orrocskával. A bolyhos farka és a bal szeme kék színű.
 

Név: Nightmare
Neme: nőstény
Gazdi: Headless Headmistress Bloodgood
Kor: 3 éves
Kedvenc időtöltése: ?
Kedvenc étele: ?
Legjobb barátok: a gazdija
Bloodgood igazgatónő elválaszthatatlan állata egy démoni, tüzet lélegző ló, aki folyton megtalálható a Monster High suliban. Kék színű állat, lila sörényekkel és piros szemmel, állandó tartozéka egy koponya alakú, logóval ellátott nyereg.

Egyéb ismert állatok

Nati: Skelita Calaveras pillangója
Qing: Jinafire Long qilin-je
Sultan Sting: Gigi Grant skorpiója
Shoo: Wydowna Spider legye
Needles: Jane Boolittle voodoo lajhára
Aye: Vandala Doubloons tintahala
Huebert: Porter Geiss mosómedvéje
Cawtion: River Styxx hollója
Glitterati: Frankie Stein laboratóriumi patkányai
Smokey: Deuce Gorgon gyermekkori sárkánya, akit egyszer kővé dermesztett

Invisi Billy-nek régen volt egy kutyája, akit sajnos el kellett adnia, mivel kóbor állatnak hitték a járókelők sétáltatás közben.
Meowlody-nak és Purrsephone-nak volt egy kanárijuk, de az egyikük allergiás lett rá, úgyhogy meg kellett váliuk tőle.
C.A. Cupid a Monster High-ban nem rendelkezett kisállattal, viszont az Ever After High-ban van egy Phillia nevű pegazusa.