Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Sims

A Sims termékcsalád az egyik legsikeresebb számítógépes játék a világon. Több millióan játszanak vele, ennek hatására jelent meg a Sims-et követően a Sims 2, a Sims 3 és a Sims 4 is. Ezek életszimulációs játékok, amelyekben létrehozhatunk családokat -a kiegészítőknek hála már háziállatokat is-, és kedvünkre alakíthatjuk az életüket. Csecsemőkortól kezdve az öregségig szólhatunk bele simeink mindennapjaiba, amiben fontos szerepet kaphat a munka, a család, a szerelem, kedvenc hobbijaik, életcéljaik. Az egyre jobb grafikájú játékokban a kiegészítők segítségével felfedezhetjük a városokat/világokat, egyetemre küldhetjük őket, kedvünkre rendezhetjük be lakásaikat extra cuccokkal. Egy nagyszerű játék, ahol időnket nem sajnálva építhetünk gyönyörű palotákat, kertes házakat, vagy akár minigarzonokat simeinknek.

Néhány Monster High és Sims rajongó készített a játékba letölthető Szörnysulis szereplőket, ezekből láthattok itt pár szemléltető fotót: