Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Új Monster Rescue könyv!

2017. július 2.

2017. augusztus 8-tól lesz kapható a Monster Rescue könyvsorozat következő darabja, méghozzá Twylával a főszerepben. A borítót az amazon-on nemrég leplezték le és a honlapnak köszönhetően ismertetővel is rendelkezünk:

Amikor a szörnycsajok titokzatos üzenetet kapnak Twylától, a Boogey Man lányától, elhatározzák, hogy itt az ideje új rémséget invitálni a Monster High-ba! De a Boogey Kastélyban semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. Kísérteties hang hallatszik végig a kanyargó labrintusban és csínyek tömkelege játszik közre, Frankie Stein, Draculaura és Clawdeen Wolf pedig nem tudják melyik út hová vezet! Egyetlen dolog, amivel tisztában vannak, hogy ígéretes kalandnak néznek elébe!

 61eX3YiRYDL.jpgszgaga2.png szgaga2.png szgaga2.png

Még nincs hozzászólás.