Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

EAH crossover könyv a láthatáron

2017. május 1.

Sziasztok! Az amazonon előrendelhetővé vált az Ever After High & Monster High: The Legend of Shadow High című könyv, ami a sokak által várt crossover történetet dolgozza fel. Hivatalos megjelenésként 2017. október 17. van feltüntetve és Shannon Hale tollából származik majd az iromány.

Veszélyes történet van kibontakozóban, és szinte az összes narrátor fél azt elmesélni. A Történetek Világában repedések keletkeztek, és a baljós Shadow High egyre nagyobb hatalommal bír. Csak egy fiatal, bátor narrátor, Brook Page áll készen arra, hogy ismertesse ezt az elbeszélést.

Miután az első repedések megjelennek, Draculaura és Frankie Stein véletlenül az Ever After High-ba kerülnek, ahol megismerkednek Raven Queennel és Apple White-tal. Miután a lányok magukhoz térnek a sokktól, miszerint a mesék és a szörnyek valóságosak, felfedezik, hogy a Gonosz Királynő kiszabadult a tükör fogságából és a végső hatalom nyomába eredt, elrejtőzve a Shadow High-ban. Frankie, Raven, Draculaura, Apple és Brook meg kell állítsák a Gonosz Királynőt és megmenteniük a Történetek Világát attól a gonoszságtól, ami a Shadow High iskolában rekedt.

Még nincs hozzászólás.