Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Új Monster Rescue könyv borító és leírás

2017. február 22.

Április 11-én adják ki a soron következő Monster High - Monster Rescue: Go Get Lagoona! című könyvet, aminek tegnap felfedték a borítóját. Az amazonon pedig elérhetővé vált a kötet ismertetője, a fordítást a kép alatt olvashatjátok el.

16649083_1506445132700336_2417690319264952391_n.jpg szgaga2.png szgaga2.png szgaga2.png

Draculaura, Frankie Stein, Clawdeen Wolf és Cleo De Nile nem győzik kivárni, hogy újabb szörnynek biztosítsanak otthont a félelmetes Monster High-ban! A következő rémisztő mentőakciójuk a Nagy-korallzátonyhoz vezet, hogy megtalálják a fantasztikus szörfös tengeri szörnyet, Lagoona Blue-t. De amikor egy trópusi vihar csap le rájuk az ausztrál sivatagban, tenger alatti küldetésük hajótörést szenved! Vajon a szörnylányoknak sikerül közösen megtalálniuk Lagoonát és rá lelniük a hazavezető útra?

Még nincs hozzászólás.