Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Régi-új szereplő a rebootban

2016. december 29.

Sziasztok! Clawd hamarosan visszatér a sorozatba / filmekbe - kérdés, hogy pontosan mikor-, mindenesetre nemsokára piacra dobnak egy olyan kettős csomagot, melyben húga lesz a társa. A baba változaton nem történt semmilyen újítás, Clawd teljesen ugyanúgy néz ki, mint a reboot előtt.

tumblr_oiuu82PEVG1rosg0bo2_1280.jpg tumblr_oiuu82PEVG1rosg0bo1_1280.jpg szgaga2.png szgaga2.png

Címkék: promó képek
Még nincs hozzászólás.