Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Újság szkennek

2016.06.10.

Az egyik külföldi Monster High magazinban leközölték a legújabb Alap reboot grafikákat, így összesen 12 képpel bővült a galéria. A main karakterek mellett Ari Hauntington is nagy szerephez jut, és a WTMH filmhez tartozó szinopszisból friss információkat tudhatunk meg az új karakterről!

"Amiről Draculaurának fogalma sem volt, hogy a kedvenc normi popsztárja, Tash egy szellem, akit Ari Hauntingtonnak hívnak! Jelenleg Ari az iskola legújabb diákja, aki imádja a szörny mivoltát."

Azt még hozzátenném, hogy Lagoonának jól láthatóan vannak úszóhártyái a grafikáin, míg az új babáiról ezt a fontos ismertetőjegyet már lehagyták :(

reboot_magazine_art_28829.jpg reboot_magazine_art_28729.jpg reboot_magazine_art_28329.jpg reboot_magazine_art_28229.jpg

Címkék: grafikák reboot
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.