Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

1 éve Monster High Fansite!

Sziasztok :3 A mai napon hivatalosan is 1 éves lett az oldal! Igazság szerint fel sem tűnik, hogy ennyi ideje szerkesztem a Monster High Fansite-ot, ugyanis nagyon szeretem csinálni :) Nagyon köszönöm, hogy ennyien jártok az oldalra, megéri üzemeltetni, hiszen sok érdeklő várja mindig a friss híreket erről a sorozatról^^ Remélem a továbbiakban is velem tartotok :) Az oldal fennállása óta íme néhány adat/statisztika:
-Több mint 29000 látogató
-Napi látogatottsági rekord: 229 rajongó 2014.07.29.-én
-Tartalom: közel 450 db menüpont
-15 db kinézetváltás

A tumblr galéria is közel 1 éves fennállását ünnepli (2013. szeptember 12.-én hoztam létre), erről is hoztam néhány adatot, hogy mik is történtek eddig:
-Közel 15000 látogató
-Több mint 760 post
-333 követő
-4 db designcsere (a maival együtt)

Az oldal születésnapja alkalmából ugyanis a "tumblr-galéria" is új designt kapott, nézzétek meg ezt is:


A születésnapi információk mellett hírekkel is érkeztem, ugyanis megjelentek az első hivatalos promó képek a Monster High egyik új szereplőjéről, Casta Fierce-ről jó minőségben. A baba egy különleges naplóval jön majd:

 


Hamarosan rendelhetővé válik a legújabb kettőscsomag, amelyben Catrine DeMew és Rochelle Goyle kapott helyet. A kollekció végső neve a Ghoul Chat-et viseli, és végre láthatjuk őket dobozban. Egy kis apróság is benne lesz a kiegészítőként, amit egy szemfüles rajongó vett észre: Rochelle mellett egy kis fénykép is megtalálható, ami Garrott-tal közösen készült Scaris-ben.

  


Az Inner Monster - Mood Packs kiegészítőkről is megjelentek a dobozos képek, most már ez is kapható lesz külföldön:

  


Néhány promó képet is hoztam a Monster Maker-ről, amelyet még bemutatón is láthattunk:

  

  

Még nincs hozzászólás.