Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szinkronszínészek

Erin Fitzgerald
Erin Canadában született Dan és Dawn Fitzgerald gyermekeként. A legelső szinkron munkáját az Ed, Edd n Eddy rajzfilmben kapta, később hallhattuk még a Dragon Talesben és a Rainbow Fishben is. Miután végzett a Victoria Egyetemen Vancouverbe költözött, ahol egy színház társulat tagja lett. Évek múltán Los Angelesbe tette át a székhelyét és elhatározta, hogy szinkronszínészként fog dolgozni. Leginkább rajzfilmbekben, animékben és videó játékokban hallhatjuk a hangját.
Monster High-os szinkronhangjai: Abbey Bominable, C.A. Cupid, Claire (Ghoul's Rule), Fawn (13 Wishes), Rochelle Goyle, Scarah Screams, Spectra Vondergeist, Wydowna Spider, Scarah Screams, Astranova

Kate Higgins
1969. augusztus 16-án született Virginiában. Kate Davis néven is ismert mint szinkronszínész, énekesnő és zongorista. Az Auburn Egyetemen zenei diplomát szerzett, majd megjelent két jazz albuma. Hangját animékben, rajzfilmekben és többnyire videó játékokban hallhatjuk.
Monster High-os szinkronhangjai: Frankie Stein, Catrine DeMew, Lilith Van Hellscream

 


 

Laura Bailey 
1981. május 28-án született Mississippiben. Az amerikai színésznőt számtalan anime és japán film szinkronhangjaként hallhatjuk, de rengeteg videó játékban és mesében is Ő kölcsönzi a karakterek hangjait. Férjével jelenleg Los Angelesben élnek, akihez 2011-ben ment feleségül.
Monster High-os szinkronhangjai: Headless Headmistress Bloodgood, Lagoona Blue, Skelita Calaveras, Honey Swamp, Elle Eedee


 

 

Evan Smith
1993. március 25-én született, jelenleg Thousand Oaksban, Californiában él. Hangját majdnem csak a Monster High és Ever After High rajzfilmekben hallhatjuk.
Monster High-os szinkronhangjai: Deuce Gorgon (81. epizódtól), Gil Webber (85. epizódtól), Invisi Billy, Garrott Du Roque, Scareantino, Rocco, Bram Devein, Alucard (Frights, Camera, Action), Edweird (Frights, Camera, Action), Thad (Ghoul's Rule)
 

Julie M. Kliewer
Teljes nevén Julia Lynn "Julie" Kliewer 1963. június 26-án született. Az amerikai szinkronszínésznő hangját többnyire animék angol nyelvű változatában hallhatjuk, viszont az egyik legnépszerűbb játék, a Resident Evil Cindy Lennoxaként is ismerhetjük.
Monster High-os szinkronhangjai: Robecca Steam, Venus McFlytrap, Gooliope Jellington 

 

Audu Paden
1963. december 20-án született Edward John Paden néven. A producer, rendező és író animékkel is szeret foglalatoskodni a filmek mellett. Ő a rendezője, hangmérnöke és művészeti vezetője a Monster Highnak, plusz a sorozatban számtalan karakter szinkronhangjaként is hallhatjuk. A Mattelnél 2007 óta dolgozik.
Monster High-os szinkronhangjai: Ghoulia Yelps, Manny Taur, Slo Mo, Nightmare, Ramses De Nile, Sheriff, Mr.Hack, Haul Moanitor Present (Haunted), Haul Moanitor Future (Haunted), Yeti (Scaris), Tengeri szörny (Scaris), narrátor (Boo York), Neckbet (Boo York - felszolgáló)


 

Stephanie Sheh
Los Angelesben született 1977. április 10-én. Kínai származású szinkronszínész, történetszerkesztő és író. Ismerhetjük még Jennifer Sekiguchi, Tiffany Hsieh, Lulu Chiang és Laura Chyu néven is. Az American Anime Awards-on kitüntették a Legjobb Anime Vígjáték Szinkronszínésze díjjal a Girls Bravoban és a Haré+Guuban nyújtott munkájáért. Stephanie-t többnyire anime karakterek hangjaként hallhatjuk, de videó játékok terén sem lehet oka a panaszra, mivel leghíresebb alakításai a Narutoban és a Resident Evilben voltak.
Monster High-os szinkronhangjai: Jinafire Long, Jane Boolittle


 

Wendee Lee
Az amerikai szinkronszínésznő és rendezőnő 1960. február 20-án született. Első szinkronszerepét a '80-as években kapta a Robotechben, Vanessa Leedsként. Megszámlálhatatlan animében hallhatjuk a hangját, a mindenki által ismert Dragon Ballban és Digimonban is kapott szerepet. 1994 óta folyamatosan kölcsönzi a videó játékok karaktereinek hangját is.
Monster High-os szinkronhangjai: Nefera De Nile


 

 

Cam Clarke
1957. november 6-án született Californiában. Leginkább szinkronszínészként ismert, de énekesként is hallhattunk róla. Színészi munkáját a The Hollywood Palace The King Family Showjában kezdte. A sikert a Tini Nindzsa Teknőcök Leonardoja és Rocksteadyje hozta meg a számára. A videó játékok szinkronizálása mellett filmekben és mesékben is hallhatjuk.
Monster High-os szinkronhangjai: Heath Burns, HooDude VooDoo, Mr. Rotter, Romulus, Valentine anyukája, Ygor, Bram Devein

 

 

Cindy Robinson
A szinkronszínésznő hangját 2002 óta hallhatjuk animékben, rajzfilmekben, filmekben és videó játékokban.
Monster High-os szinkronhangjai: Holt Hyde, Jackson Jekyll, Operetta, Gory Fangtell, Madame Ghostier

 


 


 

America Young
A színésznő 1984. december 6-án született Santa Feben, Mexikóban.
Monster High-os szinkronhangjai: Toralei Stripe, Howleen Wolf, Meowlody, Purrsephone