Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Főcímdalok

Fright Song

Az első hivatalos intro zenéje a Monster High-nak, aminek rövid változata 2010. május 5.-én debütált. A Fright Song elnevezésű zenét 2010. augusztus 9.-én publikálták teljes verzióban, amely éveken keresztül volt az epizódok openingje. Később a We Are Monster High című zenére váltották le.
A zenét Michael Kotch és Paul Robb szerezte, a dalszövegfelelős Wendy Trilling volt. Az eredeti dalszöveget ezen a linken olvashatjátok el: katt

We Are Monster High

A We Are Monster High című dal a második főcíme a Szörnysuli epizódjainak és filmjeinek. 2013. június 6.-án jelent meg egy zenei videóként a Monster High hivatalos youtube csatornáján, a korábbi Fright Song számot ezennel hivatalosan is törölték. 2015-re a webepizódok fél perces openingje is ez a szám lett, Madison Beer előadásában. Az eredeti dalszöveget ezen a linken olvashatátok el: katt

A videóból kétféle változat készült, az egyik Catty Noir "előadásában" a suli szereplőivel, a másik Madison Beer videóklipjeként érhető el.