Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Hírek *frissítve*

Hatalmas frissítéssel érkeztem ma. Létrehoztam egy rendes galériát az oldalnak, ahova csak hivatalos képek lesznek feltöltve (azért is készítettem ide egy nagyon egyszerű kinézetet, hogy kicsit hivatalos legyen a dolog) máris lecseréltem a kinézetet :D. Mikről is van szó: promó képekről, megjelenések bemutató képeiről és hivatalos események képeiről.

A Tumblr természetesen továbbra is megmarad, ugyanúgy üzemelni fog, mint eddig - itt találhatjátok meg az összes friss képet megosztva a világból ami megjelenik (pl. képeket az új babákról, rajzokat, animációkat, grafikákat és minden megjelenés képét!)

Hamarosan a fejlécen is át lesznek linkelve a dolgok, a tumblr oldal is fel lesz tüntetve rajta, így már két aloldala lesz a Monster High Fansite-nak. Nézzétek be a galériába, ugyanis kezdésképpen már fel is töltöttem a legújabb babák és kollekciók képeit - egész pontosan 596 db kép vár benneteket eddig! Csak kattintsatok a képre:


Egy kis hírt is hoztam, hiszen végre készült kép a Ghoul Talk kettőscsomag dobozának hátuljáról. Rochelle és Catrine beszélgetésébe láthatunk bele, ami felvet új kérdéseket, hiszen Catrine szerelméről van szó!  A Frights, Camera, Action movie-ban az egyik MH szereplő mellett állt a vörös szőnyegnél, talán róla van szó? Vagy egy teljesen új fiú szereplő?

*frissítés*: Két HQ minőségű promó kép is megjelent ehhez a kettőscsomaghoz, amit már az új galériába is feltöltöttem:

 tumblr_n9rpzg14SA1s1dcx1o2_1280.jpg tumblr_n9rpzg14SA1s1dcx1o1_1280.jpg

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.