Munkálatok
 

ElectrifiedMegjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Folyamatban

Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.
 

Welcome to mhMegjelenés: 2016. 08. 27.
Státusz: Kész

Régen a szörnyeknek bújkálniuk kellett, mert féltek, hogy veszélyt jelentek rájuk az emberek, ha megtudják a létezésüket. De Draculaura és barátnői olyan iskoláról álmodoztak, ahol mindenkit szívesen látnak, és olyan világról, ahol a szörnyek és az emberek együtt élhetnek. Elhatározták, miként álmukat valóra váltják, ezért egy kalandos út során körbeutazták a világot, hogy új diákokat toborozzanak. De még egy olyan csodálatos helyen is, mint a Monster High, akadnak drámai fordulatok...

 

 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

1 szabad hely | Feltételek

 

 
Információk

Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás: 2013. 08. 02.
Design: roxxstar (#31 - Zomby Gaga)
E-mail: @
Kódok: x x x
Online: 

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Napló fordítás

2017. február 7.

Sziasztok! Már idejét sem tudom, mikor fordítottam utoljára naplót, de most igyekszem újra a tartalmi részre is fordítani időt, ezért elkészíttem Gil menüpontját. Az említett karakternek csak 1 db egyéni naplója jelent meg, így viszonylag könnyű dolgom volt. Legközelebb valamelyik lány szereplő irományával érkezem, bár már majdnem teljes a Magyar naplók menü!

Me and My Amigos klip

2017. február 2.

Az Electrified első ismert filmzenéje a Me and My Amigos címet viseli és a videóklipet mától tekinthetjük meg youtube-on. Főszereplői Moanica D'Kay és zombi társai!

Címkék: electrified zene klip

Újabb Electrified jelenet

2017. január 29.

Megkaptuk a soron következő Electrified jelenetet is, és a Monster High youtube csatorna felfedte, hogy a film március 28-án fog megjelenni DVD-n és Blu-ray-en. Tehát már csak 2 hónapot kell várnunk az újabb szönykalandra.

Címkék: electrified trailer

Képek vegyesen

2017. január 29.

A galériába feltöltöttem friss promó fényképeket két új játékszettről, az egyik csomagban Venus McFlytrap, míg a másikban Frankie Stein foglal helyet mindenféle kiegészítővel. A Skulltimate Locker Roomról 4 fotót találtam a ToyS R Us oldalán, így ebben az albumban érdemesebb böngészni.

nxm.jpg pTRU1-24685330enh-z6.jpg szgaga2.png szgaga2.png

Alighogy megjelentek a hivatalos képek, a boltok polcain is feltűntek a 2017-es év első újdonságai! Fény derült arra, hogy a Clawdeen Wolf és Clawd Wolf kettős csomag a Winning Werewolfs nevet viseli. Jó lenne már webepizódokat is látni az alábbi játékokhoz.

kgfk.jpg ghg.jpg ssjs.png szgaga2.png

Új Electrified trailer

2017. január 26.

Elérhető az Electrified című film legújabb előzetese, pontosabban inkább jelenete, aminek főszereplője Silvi Timberwolf. A videóban azzal szembesülhetünk, hogy Draculauráék miként találnak rá a Monster High jövendőbeli tanulójára.

Címkék: electrified trailer

Promó képek

2017. január 23.

Nem kellett sokat várnunk a harmadik Monster Minis kollekció első előzetes promó fényképekeire, hiszen a kicsi figuráknak óriási a rajongótábora, ezért várhatóak voltak újabb kiadások. 13 fényképpel egészült ki a galéria, ebben a bejegyzésben a Basic széria tagjait reklámoznám, lévén ők a régi-új szereplői a rebootnak: Ghoulia Yelps, Purrsephone, Nefera De Nile és Clawd Wolf alkotják az Alap szekciót!

tumblr_ok8kc3OPKK1rosg0bo1_1280.jpg tumblr_ok8kc3OPKK1rosg0bo2_1280.jpg tumblr_ok8kc3OPKK1rosg0bo4_1280.jpg tumblr_ok8kc3OPKK1rosg0bo3_1280.jpg

Az Electrified Cleo De Nile és Venus McFlytrap babákról szintén kaptunk 1-1 hivatalos fotót, de vélhetően róluk még napvilágot látnak majd a részletességüket bemutató képek is.

electrified_Cleo.jpg electrified_venus.jpg szgaga2.png szgaga2.png