Munkálatok
 

Welcome to mhMegjelenés: 2016.08.27.
Státusz: Kész

Régen a szörnyeknek bújkálniuk kellett, mert féltek, hogy veszélyt jelentek rájuk az emberek, ha megtudják a létezésüket. De Draculaura és barátnői olyan iskoláról álmodoztak, ahol mindenkit szívesen látnak, és olyan világról, ahol a szörnyek és az emberek együtt élhetnek. Elhatározták, miként álmukat valóra váltják, ezért egy kalandos út során körbeutazták a világot, hogy új diákokat toborozzanak. De még egy olyan csodálatos helyen is, mint a Monster High, akadnak drámai fordulatok...

 

Great scarrier reefMegjelenés: 2016. 03.14.
Státusz: Kész

A szörnycsajok veszélyes vizekre eveznek, miután egy örvény elsodorja őket a Monster High-ból Lagoona otthonához, a Nagy-korallzátonyhoz. De ez csak a vízi kalandok kezdete! A lányok uszonyisztikusan halas formában térnek magukhoz, és Lagoonának szembe kell néznie gyerekkori elnyomóival... és a legnagyobb félelmével! Vajon tovább sodorják őket a hullámok, vagy felfedezik magukban az igaz bátorságot és megtalálják a szárazföldre visszavezető utat?

 

 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 szabad hely | Feltételek

 

 
Információk

Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás: 2013. 08. 02.
Design: roxxstar (#31 - Zomby Gaga)
E-mail: @
Kódok: x x x
Online: 

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Hírek *frissítve*

*frissítés*: Youtube-ra felkerült Namanthasuxx bemutatóvideója a San Diego Comic Con exkluzív kettőscsomagjáról, Manny Taur-ról és Iris Clops-ról:


Sziasztok :) Elsőként egy képpel jelentkeznék, ami egy újságból van lefényképezve, és Iris Clops-ot ábrázolja. A találgatások már meg is kezdődtek, vajon a következő kiadású baba szintén az I Love Fashion kollekcióban jelenik meg, akárcsak Wydowna Spider? Ha valóban erre a képre hasonlító baba lesz belőle, akkor elég könnyen lehet majd a haját is alakítania azoknak, akik az exkluzív kiadásúhoz hasonlót szeretnének.

 


Néhány San Diego Comic Con-os frissítéssel is érkeztem. Találtam még 3 db képet az új karakterek grafikáiról, azért töltöttem fel ezt a képsorozatot a galériába, mert az egyik képen láthatjuk Vandala Doubloons teljes grafikáját:

sdcc2014_001.png sdcc2014_002.png sdcc2014_003.png szutyok2.png

Valaki feltöltötte youtube-ra az SDCC egyik műsorát, amelyen élőben láthatjuk a szinkronművészeket, amint egy Monster High szinkronelőadást tartanak:

Frissítés

Közel 340 db képet töltöttem fel az új galériába a régi kollekciók promó képeiből, amit hamarosan folytatok, csak a régi megjelenésekből nem nagyon készültek ilyen képek (szerencsére a feltöltés nagyon gyors, úgyhogy kevés időt vesz el). A galéria máris új kinézetet kapott, pontosabban egy új fejlécet készítettem, így kicsit jobban néz ki. Ígéretemhez híven, a galériát belinkeltem ide a fejlécre a "Gallery" menü alá, a tumblr aloldalt egyelőre a jobb oldalon egy linken érhetitek el, mert nem tudok már változtatni a fejlécen, sikeresen csak a végső verziót mentettem el magamnak..A következő design-on már ez is helyet kap.

Új frissítésként pedig újabb 5 db promó képet töltöttem fel a most megjelent Ghoul Talk kollekcióból. Csak kattintsatok az egyik képre, és már láthatjátok is az összeset:

10013922_859375524073970_2880135280739808521_n.jpg 10440972_859375500740639_6360639270114674826_n.jpg 10557351_859375604073962_2001888561863363258_n.jpg 10565261_859375640740625_4358981066902195633_n.jpg


Hivatalos PNG képek is előkerültek a Freaky Fusion 3D-s grafikákból, úgyhogy ezeket is feltöltöttem az Extras menü Grafikai cuccok részlegébe. Egész pontosan 9 db PNG képpel bővült ez a rész, csak katt valamelyik képre a gyors eléréshez:

  

Hírek *frissítve*

Hatalmas frissítéssel érkeztem ma. Létrehoztam egy rendes galériát az oldalnak, ahova csak hivatalos képek lesznek feltöltve (azért is készítettem ide egy nagyon egyszerű kinézetet, hogy kicsit hivatalos legyen a dolog) máris lecseréltem a kinézetet :D. Mikről is van szó: promó képekről, megjelenések bemutató képeiről és hivatalos események képeiről.

A Tumblr természetesen továbbra is megmarad, ugyanúgy üzemelni fog, mint eddig - itt találhatjátok meg az összes friss képet megosztva a világból ami megjelenik (pl. képeket az új babákról, rajzokat, animációkat, grafikákat és minden megjelenés képét!)

Hamarosan a fejlécen is át lesznek linkelve a dolgok, a tumblr oldal is fel lesz tüntetve rajta, így már két aloldala lesz a Monster High Fansite-nak. Nézzétek be a galériába, ugyanis kezdésképpen már fel is töltöttem a legújabb babák és kollekciók képeit - egész pontosan 596 db kép vár benneteket eddig! Csak kattintsatok a képre:


Egy kis hírt is hoztam, hiszen végre készült kép a Ghoul Talk kettőscsomag dobozának hátuljáról. Rochelle és Catrine beszélgetésébe láthatunk bele, ami felvet új kérdéseket, hiszen Catrine szerelméről van szó!  A Frights, Camera, Action movie-ban az egyik MH szereplő mellett állt a vörös szőnyegnél, talán róla van szó? Vagy egy teljesen új fiú szereplő?

*frissítés*: Két HQ minőségű promó kép is megjelent ehhez a kettőscsomaghoz, amit már az új galériába is feltöltöttem:

 tumblr_n9rpzg14SA1s1dcx1o2_1280.jpg tumblr_n9rpzg14SA1s1dcx1o1_1280.jpg

Hírek & Frissítés

Nymphea jóvoltából szuper animációkat kapott az oldal, amelyet nagyon köszönök neki :) Fel is töltöttem az Extras menübe ezeket a gifeket (18 db), nézzétek meg Ti is, és használjátok nyugodtan. Gyorslink:

Animációk 9.

A múltkor feltöltött Sweet Screams - Ghoulia Yelps naplót kicseréltem, úgyhogy most már nagyon jó minőségben elérhető az is a Monster High menü Képregények/Naplók részében.


Megjelent a Freaky Fusion DVD borítójának hátoldaláról is egy HQ minőségű kép. Ezek szerint Frankie & Neighthan között komolyabb szerelem alakul ki? Természetesen ezen a DVD-n is lesz 3 extra jelenet.

1 éve Monster High Fansite!

Sziasztok :3 A mai napon hivatalosan is 1 éves lett az oldal! Igazság szerint fel sem tűnik, hogy ennyi ideje szerkesztem a Monster High Fansite-ot, ugyanis nagyon szeretem csinálni :) Nagyon köszönöm, hogy ennyien jártok az oldalra, megéri üzemeltetni, hiszen sok érdeklő várja mindig a friss híreket erről a sorozatról^^ Remélem a továbbiakban is velem tartotok :) Az oldal fennállása óta íme néhány adat/statisztika:
-Több mint 29000 látogató
-Napi látogatottsági rekord: 229 rajongó 2014.07.29.-én
-Tartalom: közel 450 db menüpont
-15 db kinézetváltás

A tumblr galéria is közel 1 éves fennállását ünnepli (2013. szeptember 12.-én hoztam létre), erről is hoztam néhány adatot, hogy mik is történtek eddig:
-Közel 15000 látogató
-Több mint 760 post
-333 követő
-4 db designcsere (a maival együtt)

Az oldal születésnapja alkalmából ugyanis a "tumblr-galéria" is új designt kapott, nézzétek meg ezt is:


A születésnapi információk mellett hírekkel is érkeztem, ugyanis megjelentek az első hivatalos promó képek a Monster High egyik új szereplőjéről, Casta Fierce-ről jó minőségben. A baba egy különleges naplóval jön majd:

 


Hamarosan rendelhetővé válik a legújabb kettőscsomag, amelyben Catrine DeMew és Rochelle Goyle kapott helyet. A kollekció végső neve a Ghoul Chat-et viseli, és végre láthatjuk őket dobozban. Egy kis apróság is benne lesz a kiegészítőként, amit egy szemfüles rajongó vett észre: Rochelle mellett egy kis fénykép is megtalálható, ami Garrott-tal közösen készült Scaris-ben.

  


Az Inner Monster - Mood Packs kiegészítőkről is megjelentek a dobozos képek, most már ez is kapható lesz külföldön:

  


Néhány promó képet is hoztam a Monster Maker-ről, amelyet még bemutatón is láthattunk:

  

  

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |