Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

Jelenleg nincs szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Szavazás

Sziasztok :) Végre, egy számunkra hasznos felhívást hirdetett meg a Monster High csapat. Szavazást indítottak, hogy három háttérszereplő közül melyiket szeretnénk 2015-ben baba formájában megjelentetni. A szavazás nem túl igazságos, hiszen többször is lehet ugyanarra a személyre kattintanunk, de lássuk kikről is van szó: Quill Talyntino (a Hárpia lánya), Finnegan Wake (a Sellő fia) és Gory Fangtel (a Vámpír lánya). Az érdekesség az, hogy Gory-ról már kaptunk korábban trademark-ot, akkor az most hamis lett volna? Ti kinek örülnétek a legjobban?

A szavazást ezen a linken érhetitek el: #katt


A hivatalos Monster High youtube csatorna közzétett egy videót, ami a Freaky Fusion - Frankie's Recharge Chamber játékszettet mutatja be. A videóban beszélnek arról is, hogyan működik ez a kis szerkezet, ami természetesen teljesen ártalmatlan (még mielőtt valaki megijedne az áram szótól):

*frissítés*: A Catacombs játékszettről is feltöltöttek egy videót, amelyen részletesen bemutatják, hogy hogyan is kell összeszerelni ezt a kiegészítőt:

Bemutatóvideók

Sziasztok:) Sajnos új hírek még mindig nincsenek, viszont egy nagyobb adag bemutatóvideócsomagot hoztam. Az elsőn láthatjuk a Freaky Fusion - Save Frankie vonal babáit, amik nálunk egyelőre nem kaphatóak. A másodikon a Social Spots - Student Lounge játékszett, a harmadikon pedig a Draculocker szerepel részletesen, amiket viszont mi is meg tudunk már venni. Remélem, hamarosan új dolgokkal is tudok szolgálni.

Címkék: bemutatóvideó

Hírek

Sziasztok:) Külföldön ismét Monster High-os ajándékok vannak a Mcdonald'-sokban, ideje lenne ha hozzánk is elérkezne már valamelyik kollekció. Kicsit vártam a hír kiírásával, hátha kapunk egy reklámvideót is, azonban még nem találtam ezekhez a játékokhoz kapcsolódót. A képen láthatjátok, hogy mik is járnak a Happy Meal menükhöz:

Címkék: mcdonalds

Bemutatóvideó

Sziasztok :) Már tegnap ki szerettem volna tenni, de csak most van időm, hogy egy újabb bemutatóvideót osszak meg Veletek. A videóban Casta Fierce-t láthatjuk részletesen. Szerintem hamarosan nálunk is kapható lesz ez a baba:

Címkék: bemutatóvideó

Frissítés

Sziasztok. Feltettem ma Casta Fierce naplóját a Monster High menü Naplók/Képregények részébe az Alap naplók közé. Sajnos nem valami jó minőségű képek, viszont addig jó lesz, amíg nem találok másikat. Ez nem is igazán napló, hanem egy képes kiskönyv, amiben sok képet láthatunk Castáról:

 szutyok2.png

Címkék: naplók

Hírek

Sziasztok :) Végre feltettek 2 "új" epizódot youtube-ra. Ezeket a részeket már korábban láthattuk hivatalos oldalakon, de most végre angol nyelven is elérhetőek:


Megosztottak továbbá egy felhívást is, a Monster High-os Ice Bucket Challenge-t. Az elkövetkezendő 24 órában lehet megosztani hastage-gel ellátott videókat: