Munkálatok
 

ElectrifiedMegjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Folyamatban

Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.
 

Welcome to mhMegjelenés: 2016. 08. 27.
Státusz: Kész

Régen a szörnyeknek bújkálniuk kellett, mert féltek, hogy veszélyt jelentek rájuk az emberek, ha megtudják a létezésüket. De Draculaura és barátnői olyan iskoláról álmodoztak, ahol mindenkit szívesen látnak, és olyan világról, ahol a szörnyek és az emberek együtt élhetnek. Elhatározták, miként álmukat valóra váltják, ezért egy kalandos út során körbeutazták a világot, hogy új diákokat toborozzanak. De még egy olyan csodálatos helyen is, mint a Monster High, akadnak drámai fordulatok...

 

 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

1 szabad hely | Feltételek

 

 
Információk

Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás: 2013. 08. 02.
Design: roxxstar (#31 - Zomby Gaga)
E-mail: @
Kódok: x x x
Online: 

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Új prototípusok

Sziasztok :) Új cipőminták jelentek meg a taobaon, valamelyikről már tudjuk is, hogy kié lesz. Az első képen a Monster Exchange - Draculaura baba cipőjét láthatjuk, a második képen valószínűleg egy új Cleo babáét (bárcsak Nefera lenne, hiszen neki volt már kígyós cipője...), a harmadik és a negyedik képen lévők egyelőre kérdésesek.

  
 szutyok2.png szutyok2.png

Címkék: cipőminták

Frissítés

Sziasztok :) Ma még csak pár percre tudok itt lenni, de már új menüpontok írásával foglalkozom, úgyhogy hamarosan lesz modulfrissítés.
Viszont ami nagyon fontos lenne: van-e valakinek eladó Alap - Lagoona Blue babája? Lehetőleg jó állapotban, korrekt áron. Ha valakinek lenne, kérem jelezze a chatben, mert egy kedves rajongó szeretné ezt a babát a gyűjteményébe, és megadom az összeköttetéseket :) Köszönöm!
 


Mai napra ismét egy bemutatóvideót hoztam, ha már hírek nincsenek, legalább ennyi frissítéssel tudok érkezni. A videóban az I Love Fashion - Wydowna Spider babát láthatjuk részletesen:

Címkék: bemutatóvideó

Hírek

Sziasztok :) Ma már másodszor jelenetkezem, részben egy kis reklámmal...Nem nagyon szoktam reklámozni dolgokat, de most ez "személyes" jellegű. A Sailor Moon-os oldalamra új kinézetet tettem, és már rengeteg képpel, információval és extra tartalommal bővült az oldal. Örülnék, hogyha benéznétek, és megismernétek ezt a fantasztikus animét :) Most már magyar felirattal is elérhetőek az epizódok. Remélem nem haragszotok meg a reklámért :$ Csak kattintsatok a képre:


Egy kicsi frissítést is hoztam, valaki készített képeket Casta Fierce-ről dobozban. A hivatalos képeket már láthattunk, de most kaptunk egyet a doboz hátuljáról is, amin természetesen Casta biója is fel van tüntetve. A babát valaki Ohio-ban vette meg, ezek szerint már valahol megjelent a boltok polcain:

 szutyok2.png

Frissítés

Sziasztok :) Hamarosan igyekszem több frissítést hozni, de egyelőre nincsenek újdonságok és a kevés szabadidőmben most a Sailor Moon-os oldalamon munkálkodom. Viszont feltöltöttem újabb 8 db háttérképet az Extrák menübe, úgyhogy bővült kicsit ez a részleg:


Ismét hoztam egy bemutatóvideót is, amin részletesen láthatjuk a Sweet Screams Abbey Bominable és Ghoulia Yelps babát. A videót Namanthasuxxnak köszönhetjük:

Bemutatóvideó

Sziasztok :) Ma sajnos kevés dologra van időm, de gyorsan elhoztam egy újabb bemutatóvideót, amit szokásosan Namanthasuxx-nak köszönhetünk. Ez a videó a Freaky Fusion vonal Scarah Screams babáját mutatja be(aki Toralei-nek öltözött). Ő később jelent meg, mint a többi tagja a kollekciónak, ezért is szerepel egyedül a videóban:

Hírek & Frissítés

Sziasztok:) Ismét kaptunk 2 db hivatalos képet a Freaky Fusion movie-ból, ezeket fel is töltöttem a galériába. Mivel ez kevés kép, külön-külön linkeltem be a képeket:

tumblr_narsaenmcG1rayrgfo8_r1_1280.jpg tumblr_narsaenmcG1rayrgfo1_1280.jpg szutyok2.png szutyok2.png


Egy grafikai modulfrissítést is hoztam végre, gyűjtögettem pár Monster High-os háttérképet, amit fel is töltöttem az Extrák menübe. Egyelőre 10 db-ot raktam fel az oldalra, hamarosan újabbakat is hozok, remélem hasznát veszitek:

Háttérképek

Címkék: modulfrissítés